Benvingut/da a la nova web!

Si estàs llegint aquest post, BENVINGUT/DA  a la nova web!

Com ja vam anunciar fa uns mesos a través del perfil de Instagram, després de gairebé 5 anys, hem sentit la necessitat de renovar íntegrament la imatge del despatx. També es cert que durant aquest últims anys, hem viscut situacions que no han deixat indiferent a ningú, a nivell social, polític, sanitari, hem passat per moments d’incertesa, que cap de nosaltres ens hauríem plantejat, i tampoc hauríem pogut preveure quan es va iniciar tot aquest projecte. Tot i això, aquests cinc anys també ens han donat il·lusions, vivències, coneixences amb altres professionals i clients que també ens han fet créixer a nivell personal i professional.

En poques línies i per tal que puguis conèixer una mica més aquest web i la marca AC ATELIER LEGAL | ANNA CAPELL, cal que sàpigues que és un despatx jurídic especialitzat en dret urbanístic i concretament, amb tot el vinculat al món de la construcció.

Com a valors de la marca tindríem varis, en primer lloc la especialització, perquè entenem que no podem saber de tot; en segon lloc el servei integral i coordinat, ja que el nostre objectiu es oferir un servei global i coordinat; i en tercer lloc, i no per això menys important, la serietat, honestedat i claredat en totes les actuacions que realitzem, atès que no tots som iguals, i prèviament a iniciar cap actuació cal valorar amb precisió la viabilitat del cas concret, i una vegada analitzat i comentat amb el client, prendre una decisió conjunta amb el client respecte les actuacions a emprendre.

A partir d’aquí, hem acabat implementant un mètode de treball, que ens permet separar qualsevol procediment en tres fases, i que totes elles al final es van adaptant a les peticions que puguin tenir cada un dels nostres clients.

Si creus que som el despatx que necessites, i és la representació, assessorament o consultoria jurídica que estàs buscant i que encaixa amb tu, estarem encantats d’acompanyar-te al llarg d’aquest camí.

Gràcies, per estar visitant aquest lloc web, i ens anem llegint.

Anna

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
anna3

La nostra especialització és el dret urbanístic i immobiliari (Real Estate) i el dret penal i fiscal sempre vinculat amb operacions urbanístiques i immobiliàries. 

mes notícies