Qui sóc

Primer de tot m’agradaria donar-te les gràcies per estar consultant aquesta pàgina web. 

Em resulta estrany escriure sobre la meva faceta professional sense caure en el típic “copiar – pegar” del currículum, però intentaré transmetre en breus línies la meva formació, perquè si et decideixes pels serveis que ofereixo, dins de la infinitat de webs dedicades a l’advocacia i l’urbanisme, ho faràs tant per la meva formació com per l’enfocament que li dono a la meva feina.

Sóc Doctora en Dret Urbanístic, graduada en Dret, titulada en el Màster en Advocacia i amb l’especialització en Planejament i Estratègies Urbanístiques, però vocacionalment sempre he volgut ajudar les persones a solucionar els seus problemes mitjançant una escolta activa i un pla d’actuació totalment personalitzat, i aquest és el treball que exerceixo amb passió des de 2014, en despatxos aliens, i des de 2017 al meu propi despatx.

Durant les visites intentem (tant els meus col·laboradors com jo mateixa), crear un espai de treball juntament amb el client; una bombolla on es pugui sentir còmode per tal de poder treballar pas a pas, valorant els problemes existents i cercant les eines que ajudin a afrontar les situacions que puguin produir-se en un futur, i establint la línia de defensa que creiem més oportuna per la salvaguarda dels teus drets.  

taula

A més, compagino la meva feina com advocada, amb col·laboracions externes, així com amb docència, ja que des de l’any 2016 soc professora associada de Dret Administratiu a la Universitat de Girona, i des de l’any 2020, professora consultora a la Universitat Oberta de Catalunya.

També des de  l’any 2021 sóc Doctora en Dret Urbanístic per la Universitat de Girona, amb la tesi doctoral anomenada “La problemática de los usos del suelo no urbanizable“.

Per tot això, com a professional em sento còmoda treballant amb urbanisme i dret immobiliari, gran part del contingut que veuràs que s’ofereixen com a serveis a la pestanya següent d’aquest web, però també es cert que exerceixo com advocada contenciosa davant les Administracions Públiques en totes les seves instàncies. 

Si estàs disposat, i creus que és la representació, assessorament o consultoria jurídica que estàs buscant i que encaixa amb tu, estaré encantada d’acompanyar-te al llarg d’aquest camí.