Serveis

A continuació et mostrem els serveis que prestem com a despatx. Com podràs veure oferim tots els serveis jurídics i tècnics relacionats amb cada un de les nostres àrees d’especialització. 

Consultoria especialitzada

Consultoria especialitzada

Tenim l'especialista perfecte. Us ajudem amb assumptes complexos que requereixen un coneixement jurídic especialitzat o una expertise sectorial de què no disposeu. Som el vostre suport per a aquests moments puntuals en què l'equip intern no té més capacitat. Ens ocupem de temes jurídics concrets.

Representació jurídica

Representació jurídica

El nostre equip professional, analitza, assessora i et representa en qualsevol actuació judicial o extrajudicial, ja siguis persona física jurídica a tot el territori nacional.

Advocat/da - in house

Advocat/da - in house

Si necessiteu un professional in-house per cobrir una necessitat temporal, des del despatx us proporcionem un advocat de primer nivell durant aquest període de temps.

Formació jurídica especialitzada

Formació jurídica especialitzada

Tallers inhouse sobre temes jurídics concrets, dirigits a l'equip jurídic intern o a l'equip comercial, tant per a empreses com per a firmes d'advocats, arquitectes o escoles especialitzades.

Parlem

Vols que et fem una primera valoració?
Contacta amb nosaltres i et respondrem el més aviat possible.